Bezoekers van de sociale kruidenier kunnen bij hun winkelbezoek steeds iets meenemen uit onze 'weggeefkast'. Deze kast proberen we steeds te vullen met seizoensgebonden spullen. Een welkom extraatje voor mensen die het goed kunnen gebruiken!

‘Warme’ oproep!

In de komende maanden vullen we de weggeefkast met winterjassen zowel voor kinderen als voor volwassenen, nieuwe of nauwelijks gebruikte winterschoenen, mutsen, sjaals en handschoenen. Hiervoor doen we een ‘warme oproep’ aan alle Nijlenaars.

Heb je nog wintermateriaal in goede staat te geef? Graag een seintje via buurtpunt@nijlen.be en we spreken een moment af om het materiaal in te leveren.

 

Zoekertjes-prikbord
Sinds de opening van het Buurtpunt en het Huis van het Kind krijgen we enorm veel vragen van burgers die baby-uitzet of speelgoed willen doneren om te bedelen aan gezinnen in armoede. Wij worden enorm blij van zoveel naastenliefde en dragen met veel plezier bij aan het hergebruik van baby-en kindermaterialen.
Onze kast is niet zo groot, daarom zullen we voortaan ook een “zoekertjes-prikbord” gaan gebruiken om materialen “te geef” aan te bieden.
Hebt u misschien ook speelgoed of baby-uitzet te geef? Stuur dan zeker een mailtje naar buurtpunt@nijlen.be met een foto en omschrijving van het materiaal en wij zorgen dat jouw schenking op ons “ zoekertjesbord” terecht komt.  Zodra één van onze cliënten interesse heeft contacteren wij u om afspraken te maken over de overdracht.

Vanaf september kan je ons terug bezoeken op ons vertrouwde adres, Kerkeblokken 3.

 

Weggeefkast in Buurtpunt
Deel dit artikel
THEMA