WELL-Fest Nijlen World Wellness Weekend

In het kader van het internationale World Wellness Weekend organiseert Iona vzw, Re-aX & Olea Absolute Nutrition & Wellness een wellnessfestival dat de verschillende pijlers van wellness promoot (slaap & creativiteit, voeding & immuniteit, beweging & vitaliteit, mindfulness & sereniteit, doelgerichtheid en solidariteit) en een gezonde levensstijl viert.

Kom langs en neem deel aan deze leuke gratis happening; wij hebben een agenda vol wellnessactiviteiten samengesteld voor jullie met de steun van o.a. Lifeforce Shiatsu en Yoga, en Body Stress Release: stoelmassage, yoga, zelfmassage, meditatie, kunst, handwerk, en zo veel meer! Er zijn 3 wandelroutes die starten en eindigen bij Iona.
Ontdekt ook meer over Iona en wat ze te bieden hebben– hun doel en visie, biologische bakkerij, biodynamische boerderij, kunst en creatieve ateliers – en hun masterplan voor de toekomst.
Kom liefst met de fiets voor een extra wellness-boost! 10.00u.-16.30u.
Voor meer info zie onze Facebookpagina (@WELLFestNijlen) of contacteer Julie, julie.wren@weekend-wellness.com +0496 41 91 78

Info
Deel dit artikel
18 september