Voordracht ‘Waardig Levenseinde’ – W. Distelmans Neos Nijlen

Waardig levenseinde - gratis voordracht Wim Distelmans - inschrijven via ons mailadres

De dood. In vele families is het thema altijd een taboe geweest. Iets waar je niet over sprak, punt. Alsof het onheil over je afriep door er zelfs maar aan te denken. Laten we echter niet vergeten dat wij de eerste generatie zijn die ouder wordt dan tachtig jaar.
En toch…… mensen willen niet nodeloos afzien en niemand gaat dood voor zijn plezier.

Daarom durven we als bestuur Neos Nijlen dit onderwerp, waar we allemaal ooit mee te maken krijgen, ter sprake brengen.

En hoe kunnen we dit beter dan “Topdokter” Wim Distelmans uit te nodigen in Nijlen: dé wegbereider van zowel palliatieve zorg als het recht op euthanasie.
En dus de geknipte persoon om te verduidelijken wat kan en (nog) niet kan met betrekking tot een zelfgekozen levenseinde. Weinigen zijn beter geplaatst om ons mee te nemen in een verhaal over euthanasie, palliatieve zorg, en alle gerelateerde levenseindezorgtopics.

In zijn lezing zal hij, puttend uit zijn jarenlange ervaring, een antwoord proberen te formuleren op de meest voorkomende vragen met betrekking tot het levenseinde
Maandag 2 mei 2022 – te 14:00 uur (deuren: 13:30), Parochiezaal OLVrouw, Klokkenlaan, Nijlen (nabij Aldi-Nijlen). Inschrijven: zend een mail naar Nijlen@neosclub.be

Info
Deel dit artikel
02 mei