Theater “Sprookjestroep” (optie mét ontbijtpakket)

Theater Spoor 6 komt naar de Gildenzaal van Nijlen en brengt de leuke voorstelling “Sprookjestroep”, speciaal voor kleuters en 6-10 -jarigen en hun ouders, grootouders, familie of vrienden. De voorstelling start om 10.30 uur maar wie wil kan vanaf 9.30 uur met een ontbijtpakket al gezellig samen tafelen (vooraf reserveren). Vanaf 10 uur kan je sowieso in onze cafetaria terecht.
De voorstelling “Sprookjestroep”:

“Hallo, wij zijn Jacoba en Wilhemina. Beter bekend als de nichtjes Grimm. We beloofden onze nonkels om op hun sprookjesbos te passen, maar dat was niet zo slim. Alles draait hier in de heksensoep! Straks wordt het één grote sprookjestroep. Naar een einde zoals “… nog lang en gelukkig.” zijn we nu op zoek, want zo eindigt toch ieder sprookjesboek.”

Kom je ook mee kijken? Zeker de moeite!

Je kan vooraf je ticket reserveren (7,50 euro in voorverkoop – aan de kassa betaal je 10 euro).

Wie wenst kan vooraf een ticket mét ontbijtpakket bestellen:

– voor een kind betaal je 12,50 euro (= inkom theater en ontbijtpakket met sandwich, appelsapje, koffiekoek en een portie ontbijtgranen)
– voor een volwassene betaal je 15 euro (= inkom theater en ontbijtpakket met chocoladebroodje, croissant, koffiekoek, appelsapje en koffie of thee)

Je kan vanaf 9.30 uur aanmelden in onze cafetaria en gezellig samen nog ontbijten. Om 10.30 uur opent de zaal en kan je mee genieten van de theatervoorstelling.

Wie enkel naar de theatervoorstelling komt kijken, kan vanaf 10 uur in onze cafetaria terecht.

Wie wil ontbijten en naar het theater kijken, reserveert vooraf haar/zijn ticket via www.ticketgang.be (klik op ‘koop hier je tickets’ en geef bij de zoekterm ‘Nijlen’ in). Wie enkel naar de theatervoorstelling wil komen, kan eveneens vooraf tickets bestellen aan goedkoper tarief. De verkoop loopt eveneens via www.ticketgang.be. Je kan ook mailen naar gezinsbondnijlen@gmail.com voor je ticket(s), al dan niet met ontbijtpakket.

Info
 • Adres

  Gildenzaal Nijlen
  Gemeentestraat 24
  2560 Nijlen

 • Wanneer

  zondag 16 oktober (10:30 - 11:30)

 • Prijs

  Basistarief: € 10

 • Werkt met UiTpas?

  Nee

 • Doelgroep

  Alle leeftijden, Jongeren, Kinderen, Kleuters, Peuters, Senioren, Tieners, Volwassenen

 • Organisatie

  Gezinsbond Nijlen

 • Info Telefoonnumer

  0496 99 25 45

 • Info E-mail

  gezinsbondnijlen@gmail.com

 • Website

  https://nijlen.gezinsbond.be

Deel dit artikel
16 oktober