Speelplein Boemerang zomer 2024 Speelplein Boemerang

Tijdens de zomervakantie worden er vijf weken speelpleinwerking georganiseerd. Op Speelplein Boemerang werken met een open speelaanbod: kinderen kiezen zelf wat en waar ze spelen... We hebben verschillende speelhoeken (bouwhoek, crea-atelier, zand- en waterspeelplaats, speeldorpen, een tienerkot,...) en daarnaast zijn er elke dag ook enkele keuze-activiteiten waaraan kinderen kunnen deelnemen. Er wordt gespeeld, gesport, gekookt, geknutseld, in het bos gespeeld, op tocht gegaan,.....

Alle actuele info over speelplein Boemerang en de uitstappen op vrijdag vind je hier -> https://www.jeugdnijlen.be/vrije-tijd/speelplein-boemerang

Tijdens de zomervakantie van 2024 opent speelplein Boemerang de deuren op maandag 8 juli 2024 en sluit deze weer op vrijdag 9 augustus 2024.

Er is steeds werking van maandag tot en met vrijdag. Vrijdag hebben we echter geen gewone werking maar trekken we telkens op uitstap.

Speelpleinuren:

Speelplein Boemerang opent ’s ochtends de deuren om 8.30 uur en sluit deze terug om 16 uur. Kinderen kunnen een halve of hele dag deelnemen.

Wie voor een ganse dag inschrijft, blijft sowieso ’s middags aanwezig op het speelplein!
Kinderen die ’s middags thuis willen gaan eten, dienen apart voor de voormiddag en apart voor de namiddag in te schrijven! Hou hier rekening bij wanneer je inschrijft en hou er ook rekening mee dat je kind om 12 uur afgehaald dient te worden en voor 12.45 uur terug moet zijn (zie uren hieronder).

Aanmelden/inschrijven op maandag – dinsdag – woensdag – donderdag:
(op vrijdag geldt een andere regeling)

GANSE DAG VOORMIDDAG NAMIDDAG
Aanmelden wanneer
je vooraf ingeschreven
bent (en betaald hebt):
tussen 8.30u
en 9.20u
tussen 8.30u
en 9.20u
tussen 12.30u
en 12.45u
Ter plaatse inschrijven
en betalen kan enkel:
tussen 9u
en 9.20u
tussen 9u
en 9.20u
tussen 12.30u
en 12.45u
Ophalen: tussen 16u
en 16.15u
om 12u tussen 16u
en 16.15u

Op vrijdag trekken we op uitstap. We verzamelen dan allemaal tegen 8.30 uur op het speelplein en komen ’s avonds tegen 16.30 uur terug.
Zorg dat je op tijd aanwezig bent want onze bus blijft niet wachten. Om deel te nemen aan uitstappen, dien je steeds vooraf ingeschreven te zijn. Je kan niet ter plaatse inschrijven. De inschrijvingen voor de uitstappen lopen via TicketGang (https://nijlen.ticketgang.eu(externe link)).

Kinderen die voor een ganse dag inschrijven, brengen voor ’s middags een lunchpakket (eten én drankje) mee in een rugzakje (waar ze ook een knutselwerk in kunnen steken)!

Vooraf inschrijven?

De voorinschrijvingen lopen via https://nijlen.ticketgang.eu(externe link) en starten vanaf 1 februari 2024, vanaf 9 uur. Let wel: wie inschrijft, dient ook meteen te betalen. Wanneer je tijdens het voorjaar inschrijvingen annuleert, dient er per halve of hele dag telkens 2 euro annulatiekosten betaald worden. Hou hier dus rekening mee. Je kan immers ook nog later in het voorjaar inschrijven…

Inschrijven via TicketGang; eens ingelogd zie je momenteel een lange lijst staan (o.a. met zwemlessen). Je kan daarom bij de kolom van type aanbod voor ‘speelplein’ kiezen, dan krijg je enkel ons overzicht te zien. En nog een tip: TicketGang is overzichtelijker op een laptop dan op een smartphone.

Elke deelnemer aan Speelplein Boemerang moet haar/zijn eigen account hebben op onze inschrijfmodule (https://nijlen.ticketgang.eu(externe link)). Door alle nodige informatie in te vullen, beschikt de jeugdconsulent en de animatorenploeg over alle nodige gegevens van uw kind(eren).

Info
 • Adres

  Basisschool Goezo! Kerkeblokken
  Kerkeblokken 7
  2560 Nijlen

 • Wanneer

  Van maandag 7 juli tot en met vrijdag 9 augustus. Speelplein Boemerang opent 's ochtends de deuren om 8.30 uur en sluit deze terug om 16 uur. Kinderen kunnen een halve of hele dag deelnemen.

 • Prijs

  Basistarief: € 6
  Halve dag : € 3.5

 • Werkt met UiTpas?

  Ja

 • Doelgroep

  Kinderen, Tieners

 • Organisatie

  Speelplein Boemerang

 • Info Telefoonnumer

  03 410 02 11

 • Info E-mail

  jeugd@nijlen.be

 • Website

  https://www.jeugdnijlen.be/vrije-tijd/speelplein-boemerang

Deel dit artikel
08 juli 09 augustus