Luisteren naar de ander en naar mezelf

Al gemerkt dat wat je zegt niet aankomt? Of al moeite gehad om je hoofd erbij te houden als iemand iets vertelt? Logisch, luisteren is immers een kunst die je kan leren. Wat mag je verwachten?

Tijdens deze tweedaagse vorming ontdek je de magie van empathie. Je leert bouwstenen van empathisch luisteren kennen en je krijgt praktische inzichten en tips die je helpen om écht naar iemand te luisteren. Maar er is ook aandacht voor de verteller. Wat maakt dat die zich soms écht niet gehoord voelt? Waar kan je als luisteraar dan op inzetten? Kortom, deze vorming heeft aandacht voor luisteraar en verteller in een gezellige en interactieve sfeer.

We baseren ons op het model Verbindende Communicatie van Dr. Marshall Rosenberg. Er is geen voorkennis vereist. Iedereen die zich wil verdiepen in de verbindende kracht van empathisch luisteren, is van harte welkom.
Wat is er inbegrepen?
Koffie/thee, syllabus en begeleiding inbegrepen.
Nodig: balpen en een notitieboekje.
Praktisch
Aantal deelnemers: max. 12, min 5
Inschrijven: voor 8 juni 2022
Prijs: 300 euro, 276 euro voor leden van Ferm (koffie/thee, syllabus en begeleiding inbegrepen)
Vrijblijvend mogelijkheid tot 2 x lunch: 30 euro per persoon (soep, vegetarische broodjes met salade en zoete versnapering, bereid met verse, seizoensgebonden producten uit eigen tuin of van de lokale markt). Te betalen bij inschrijving.

Info
 • Adres

  HILDE VAN GOOL
  NIEUWE BEVELSESTEENWEG 86
  2560 Kessel (Nijlen)

 • Wanneer

  Vrijdag 17 juni 2022 van 09:30 tot 17:00
  Zaterdag 18 juni 2022 van 09:30 tot 17:00

 • Prijs

  Basistarief: € 300
  Leden: € 276

 • Werkt met UiTpas?

  Nee

 • Doelgroep

  Senioren, Volwassenen

 • Organisatie

  Ferm vzw

 • Info E-mail

  lvermeire@samenferm.be

Deel dit artikel
17 juni 18 juni