Helend Ritueel voor vrouwen: Rite of the Womb – Ritueel van de Moederschoot Thuis in jezelf

Maak verbinding met je baarmoeder als bron van creatieve kracht
Laat oude vrouwenpijn en verdriet los
Laat je creatieve energie weer stromen
Geniet van het bijeenzijn onder vrouwen, in een veilige bedding

Het Ritueel van de Moederschoot is een helend ritueel voor vrouwen. Het is bedoeld voor alle vrouwen – jong of oud, met of zonder kinderen, met of zonder fysieke baarmoeder.

Het woord ‘ritueel’ is eigenlijk ontoereikend om te beschrijven waar het precies over gaat. De rite is een heling, een zegening en een reactivatie van de immense scheppende kracht die in onze baarmoeder/moederschoot huist.

We maken contact met de energie van een oeroude vrouwenlijn en activeren die in onszelf, in onze schoot. Zo krijgen we de kans om alle oude vrouwenpijn die daar is opgeslagen, los te laten. Er komt ruimte voor heling en verzachting.
Bevrijd van alle pijn en lijden wordt onze moederschoot weer waarvoor die is bedoeld: creatie en geboorte van nieuw leven.

De rite is afkomstig van een lineage van vrouwen. Zij herinneren ons eraan dat wij niet op aarde zijn gekomen om te lijden, maar om te creëren vanuit liefde en vrijheid. Zo scheppen we mee een nieuwe wereld voor alle komende generaties.

Mieke begeleidt deze initiatie voor een kleine groep, met o.m.:
• meditatie/visualisatie
• energetische oefeningen om blokkades los te laten en de baarmoeder te vitaliseren
• oproepen van de vrouwenlijn, doorgave van het ritueel
• integratie en dankzeggingsritueel
• klank en medicijnliederen.

Min. 3, max. 5 deelnemers
Bijdrage: €75
Meer info & inschrijven: per email naar info@thuisinjezelf.be of via het webformulier:
https://stefanenmieke.webs.com/rite-of-the-womb

Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank, zang en ritueel lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra’s en healing voice. Momenteel begeleidt ze cursussen Stembevrijding, klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, rituelen, vrouwencirkels, workshops en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd’s uit. Samen met Michele Averard bracht ze in april 2021 een nieuwe cd uit: ‘The Way of the Heart – Songs & Mantras to Raise Your Frequency and Celebrate Life’.

Meer over Mieke lees je op onze webpagina ‘wie zijn we’

Info
Deel dit artikel
24 april