Heemfeesten Chiro Bevel Chiro Bevel

EIN-DE-LIJK!!
Na een onderbreking van 2 jaar zijn wij terug van weggeweest! Meer dan ooit klaar om er nog eens een 'goei lap' op te geven. Chiro Bevel organiseert het laatste volledige weekend van april: HEEMFEESTEN CHIRO BEVEL

Vrijdag 22 april organiseren we een AFTERWORK. Vanaf 18u30 worden jullie door ons verwend met lekkere hapjes en drankjes. Bij het binnenkomen krijgen jullie een drankje naar keuze en kunnen jullie genieten van iets lekker om te eten. Er is een aparte verwarmde tent voorzien voor de Afterwork! The Friends ft. DJ Mintz zullen jullie dansbenen al goed opwarmen. Vervolgens zal DJ Jive de beste dansplaatjes draaien tot in de vroege uurtjes.

Hoeft het voor jou niet zo chique? Dan ben je welkom op de beste chirofoaf van Bevel en omstreken! Ook dit jaar geven we weer het beste van 't beste. Zie da die benen goed ingesmeerd zijn en kom vanaf 21u30 een stevig danske placeren want we hebben weer dj's van topformaat kunnen strikken: Dj Housen, Hypesquad ft. Emillion en Dj Milano!

Op zaterdag 23 april om 20u organiseren wij naar vijfjaarlijkse gewoonte de belangrijkste prijsuitreiking van Bevel: de Oscars! Tijdens dit evenement nemen verschillende Bevelaars het tegen elkaar op in de strijd om een Oscarbeeldje. De vraag van 1 miljoen is daarbij: Wie wordt de nieuwe burgemeester van Bevel? Nadien volgt er een spetterende afterparty met de enige echte DJ Raf!

Zondag 24 april kan je vanaf 12.00 u bij ons terecht voor een nooit gezien eetfestijn. Gebakken kieken, stoofvlees met frietjes of heerlijke pannenkoeken? Voor ieder wat wils! Ook onze kids zullen zich die dag zeker niet vervelen. Er zal leuke animatie voorzien zijn voor onze jongste kapoenen! Veel plezier voor weinig geld.

Heb je graag wat meer info over onze evenementen of ticketverkoop? Check dan zeker onze facebookpagina waar je alles kan terugvinden!

Info
 • Adres

  Tent Chiro Bevel
  Netepad 10 , 2560 Bevel

 • Wanneer

  Van 22 april tot 24 april

 • Prijs

 • Werkt met UiTpas?

  Nee

 • Doelgroep

  Alle leeftijden

 • Organisatie

  Chiro Bevel

 • Website

  http://www.chirobevel.be/

Deel dit artikel
22 april 24 april