HARD GAAN This Shittown

HARD GAAN in de zin van HARD GAAN

Live concerten van HAMERS (Noise Rock, Punk) + BIIID (Hiphop, Music Concrete, Horror, Psychedelic, Garage, Electronic) + GUSYNLIG (Terror, Horror, Gabber, Techno, Breakcore, Meme-core, Hardcore)

Gratis toegang

❎ HARD GAAN in de zin van HARD GAAN ❎
⛔️ HAMERS ⛔️
Stel: je combineert stemband-vernietigende vocals, een resem effectpedalen met een bovengemiddeld hoog BRRR- gehalte en een drummer die zijn drums én zijn oren haat. Resultaat: het Maasmechelse noiserock-trio genaamd HAMERS. Hun soundtrack: Lawaai van de bovenste plank, dat flirt met de grens van het muzikale en zich maar al te graag nestelt in de kafkaiaanse wereld van dissonantie. HAMERS sleept je mee op een reis naar het hart van de waanzin. Better buckle up.
⛔️ BIIID ⛔️
Hiphop, musique concrete en horror … uit die toxische cocktail van invloeden distilleert het kwartet BIIID hun unieke sound. De gitaar – nu eens een wollen deken, dan weer een kettingzaag – weet zich geflankeerd door strakgespannen drums en een vette bassynth. Intussen nemen de lyrics je grijnzend mee naar ‘crazyland’, getuige titels als Split, Schizo en ADHD. Live resulteert dit in een heavy saus met een psychotische nasmaak. Niet voor kinderen.
⛔️ GUSYNLIG ⛔️
De momenteel nog zeer onbekende GUSYNLIG zal de after party verzorgen. Een after party waarvan slechts één ding geweten is, het zal er hard aan toe gaan. Zeer hard!
❎ Gratis toegang voor iedereen, ook de sloebers. ❎
❎ Kroenkel – Statiestraat 13 – 2560 Nijlen ❎
Info
Deel dit artikel
22 maart