Familietheater: “De legende van Roloc” (ten voordele van Levensloop Neteland) Gezinsbond Nijlen

De legende van Roloc is een typische Bank Vooruit-voorstelling. Live muziek, zang en dans begeleiden een verhaal vol humor en avontuur. De kinderen lossen samen met de acteurs het mysterie op en zorgen zo voor de grote redding! Plezier gegarandeerd vanaf 5 jaar. De opbrengst van de voorstelling gaat naar het goede doel: Levensloop Neteland (en de Stichting tegen Kanker).

Vijf vrienden mogen de oude zolder van een theaterzaal opruimen. Tussen de vele toneelattributen vinden ze een mysterieus dagboek waarin niets staat. Of toch wel? Enkel Floris kan lezen wat er in het dagboek staat. Het dagboek vertelt het verhaal van Roloc die 100 jaar geleden verliefd werd op Violet. Jammer genoeg voelde Violet niets voor Roloc. Roloc werd zo boos hierover dat hij een vloek uitsprak over onze kleurrijke wereld. Elke 100 jaar kan de vloek gedurende 1 dag ongedaan worden gemaakt. Die dag is vandaag. Om de vloek ongedaan te maken, moeten de vrienden terugkeren in de tijd en allerlei opdrachten oplossen. Enkel zo kunnen ze voorkomen dat weldra alle kleuren uit onze wereld verdwijnen. Lukt het hen om met de hulp van iedereen in de zaal de wereld te redden? Kom samen met Noor, Lena, Floris en Sam het mysterie oplossen en geniet van een heerlijke familievoorstelling met zang, dans en onze huispianist Toon.

Theater Bank Vooruit speelt alle voorstellingen voor het goede doel en schenkt de volledige opbrengst van de inkomgelden aan lokale projecten. Gezinsbond Nijlen koos voor Levensloop Neteland, gekoppeld aan de Stichting tegen Kanker. Alle info op www.theaterbankvooruit.be.

De voorstelling start om 14 uur. Onze cafetaria opent de deuren om 13.15 uur.

Tickets reserveer je bij voorkeur via deze online link: https://www.ticketgang.be/tickets/gezinsbondnijlen of stuur eventueel een mailtje naar gezinsbondnijlen@gmail.com.

Info
 • Adres

  Gemeenschapscentrum ’t Dorp
  Berlaarsesteenweg 2
  2560 Kessel (Nijlen)

 • Wanneer

  10 april (14:00 - 15:30)

 • Prijs

  Basistarief: € 9

 • Werkt met UiTpas?

  Nee

 • Doelgroep

  Alle leeftijden, Jongeren, Kinderen, Kleuters, Peuters, Senioren, Tieners, Volwassenen

 • Organisatie

  Gezinsbond Nijlen

 • Info Telefoonnumer

  0496 99 25 45

 • Info E-mail

  gezinsbondnijlen@gmail.com

 • Website

  https://nijlen.gezinsbond.be

Deel dit artikel
10 april