Biertreffen Oud-leiding Chiro Joeng Leive Oudleiding chiro Jong Leven

Hallo, wij zijn de oud-leiding van Chiro Jong Leven en presenteren al reeds voor de 13de keer aan jullie ons bierfestival. Op dit festival kan u kiezen uit meer dan 50 vakkundig geselecteerde bieren. Dit loopt van fruitige bieren tot tripels, geuze, stout, ... Bij vragen omtrent de bieren staat het proef-comité steeds tot uwer beschikking.
Naast drank bieden we u ook verfijnde deluxe burgers aan waarvan het vlees afkomstig is van onze lokale handelaar 'T KIPKE. U hoort het, u zult zeker geen honger lijden!

Ooh ja nog bijna het belangrijkste deel van de dag vergeten te vertellen. Om de ingenomen calorieën van het bier te verbanden kan u rekenen op een fantastisch kubb-tornooi! Word jij onze volgende kampioen?

Iedereen is welkom en laat ons er een spetterende editie van maken !
Tot dan!

Zonnige groeten van het biertreffen comité!

DAG-INDELING 25 mei 2024:

►12u 3O : DEUREN OPEN◄

►13u – 17u : KUBB-TORNOOI ◄

Het zijn stokken en ze vliegen ons weer om de oren! Schrijf je in voor het gezelligste kubb-tornooi ter wereld van Nijlen en omstreken! Het immens populaire stokkenspel brengt de Viking in ieder van ons naar boven. Strijdlust, moed en doorzettingsvermogen zijn de sleutel tot succes.
Wij zorgen voor de zon, een strakke regie en een relaxte vibe. U zorgt voor de ambiance? VERKOCHT!
Inschrijven kan met een ploeg van minimum 4 deelnemers via: kubb@chirojongleven.be (€ 15 / ploeg)

►19u : BIERSOMMELIER◄

Ontdek de kunst van bierproeven onder begeleiding van een deskundige biersommelier die je door de rijke wereld van bier leidt, van lichte tot donkere brouwsel. Leer over de ingrediënten en proeftechnieken terwijl je verschillende bieren proeft.

►23u : SLUITEN DEUREN◄

**
►ETEN◄

Net zoals vorig jaar spijzigen we de hongerigen met Deluxe Hambi’s. U hoort het goed: niet zomaar een kartonnen vetschijf tussen een wak broodje maar een burger met klasse! Helemaal goed om de avond verder te zetten met een fris biertje van ons ruime assortiment.

►12 u – 23 u : BIERCAFÉ & CAFÉSPELEN ◄

U kunt gedurende het ganse evenement genieten van alle smaakvolle bieren alsook van een grote waaier aan caféspelen (darts, nagelklop, …).

 

Info
Deel dit artikel
25 mei