20 years of This Shittown ft. Pega / Elreys / Ellora / dj Mil Kink This Shittown

Begot! Komen wij toch wel tot de conclusie dat wij jou al 20 jaar van puik concertwerk voorzien seg. En omdat we de kwaadste nog niet zijn, organiseren we "just another show". Om dat te vieren 🍾, dat spreekt.

◌ PEGA ◌
Dit trio rammelt al een poos buiten de lijntjes, hoog tijd om ze eens een platform op ons podium te geven. Iets met Dino-post-rock enzo. We zijn vooral gecharmeerd door hun no-nonsense aanpak. Basic set up met bass, gitaar en drum, maar maximale output die ons uitermate kan bekoren. Avanti!
◌ ELREYS ◌
Dit viertal verblijde ons op het Free Podium ’23 nog met een strakke openingsset om 10u ‘s morgens. Eens kijken of ze ’s avonds nog energieker uit de hoek komen! Heerlijke rock met wortels in ons eigen 2560. Afgelopen juni brachten ze de EP ‘Rancho Galactico’ uit. Check zeker al eens via je favoriete streamingdealer.
◌ ELLORA ◌
Ze doet het in het Nederlands, maar met hetzelfde gemak in ’t Engels. Ellora brengt die poppy summervibes met een r&b touch. Denk aan Froukje, Merol of zelfs de allmighty Billie Eilish. Een dikke maand geleden was daar de nieuwe single ‘Elke Dag’, maar check zeker ook haar andere nummers om al in de mood te komen.
◌ MIL KINK (DJ) ◌
De Mil is terug! Na een veel te korte set de vorige keer, is ’t tijd voor een avondafsluitende, allesvernietigende, doorgedraaide dj-experience. Deze man kent z’n plaatjes en schippert tussen de genres. Gekend van drumwerk bij oa Motörboat en Havestad. Nadien kan je nog vrolijk in de Nijlense straten verdwalen!
☲☲☲☲☲☲☲☲☲☲☲
◖Jeugdhuis Kroenkel
◖Statiestraat 13 • Nijlen
◖GRATIS INKOM SLOEBERS
Info
Deel dit artikel
22 september