Op de Strapdag komen elk jaar duizenden kinderen te voet of met de fiets naar school. Dat was op 17 september ook in Nijlen het geval.

FotografieKurt Heylen

Ook steps, rolschaatsen of zelf gocarts zijn die dag extra populair! Kinderen vinden stappen en trappen een leuke manier om naar school te komen. Het is bovendien gezond, goed voor het milieu en zorgt voor meer rust en veiligheid aan de schoolpoort. Voor die veiligheid zorgen ook onze gemachtigde opzichters. Op deze dag bedanken we hen voor hun inzet door weer en wind en dat doen we met een gratis ontbijt!

Dank u aan de gemachtigde opzichters!

Deze mensen zorgen er voor dat kinderen veilig naar de school en weer terug thuis geraken. Ze staan belangeloos door weer en wind trouw op post aan de oversteekplaatsen in schoolomgevingen en dat is gewoon razend knap! We willen deze mensen superhard bedanken en daarom krijgen ze op de Strapdag na hun ochtendshift een gratis ontbijt aangeboden.

Gemachtigde opzichters gezocht!

Graag laten we weten dat de gemeenten en Politie Berlaar & Nijlen op zoek zijn naar nieuwe volwassen vrijwilligers: Gemachtigde Opzichters. Dankzij hen kunnen onze kinderen veilig oversteken op weg tussen hun woonplaats en school.

Dit najaar wordt er opnieuw een cursus ingericht, rekening houdend met de geldende corona voorschriften. De gratis opleiding duurt 3 uur. Ben je ouder dan 18 jaar en wil je je minstens 1 maal per week vrijwillig inzetten? De juiste datum en locatie worden later vastgelegd.

 Heb je interesse, schrijf je dan in via de bijhorende link op onze website

Deel dit artikel
THEMA