Wat krijg je als twee lokale handelaars de handen in elkaar slaan? Een product om je bij te verlekkeren én bij weg te smelten.

Peter Nelissen van bakkerij Bizarr was al langer op zoek naar een product om zijn overheerlijke worstenbroodjes een gouden randje te geven. Jaarlijks bakt hij honderden appelbollen en worstenbroodjes. En sinds enkele jaren ook worstenbrood en broodjes met ham, kaas met grondwitloof. Hij ging op zoek naar ambachtelijk geteeld witloof en dat laatste ingrediënt vond hij op slechts een steenworp afstand van zijn bakkerij in de J.E. Claeslaan.

Annemie De bruyn en Roel Bogaerts staan met hun Nijlens Grondwitloof bekend om hun kraakvers, heerlijk grondwitloof. Zij telen al ettelijke jaren dit witte goud en zijn onderlegd om dit zo smakelijk mogelijk te krijgen. Hun witloof is o.a. te verkrijgen in hun hoevewinkeltje in de Boshoek in Nijlen. Een samenwerking met Bizarr is voor hen een unieke kans om te tonen dat witloof ook gebruikt kan worden in tal van andere lekkere combinaties.

Een match dus tussen bakkerij Bizarr en het Nijlens Grondwitloof met als resultaat een lokaal smaakmakertje om je op te verlekkeren!

Wie smult er op Verloren Maandag worstenbrood of een broodje kaas-ham met Nijlens Grondwitloof?

Annemie De bruyn en Peter Nelissen TEKST: Tinne Bogaerts
Deel dit artikel
THEMA