Peter Nelissen van bakkerij Bizarr was al langer op zoek naar een product om zijn overheerlijke worstenbroodjes een gouden randje te geven. Jaarlijks bakt hij honderden appelbollen en worstenbroodjes. En sinds enkele jaren ook worstenbrood en broodjes met ham, kaas met grondwitloof. Hij ging op zoek naar ambachtelijk geteeld witloof en dat laatste ingrediënt vond hij op slechts een steenworp afstand van zijn bakkerij in de J.E. Claeslaan.
Annemie De bruyn en Roel Bogaerts staan met hun Nijlens Grondwitloof bekend om hun kraakvers, heerlijk grondwitloof. Zij telen al ettelijke jaren dit witte goud en zijn onderlegd om dit zo smakelijk mogelijk te krijgen. Hun witloof is o.a. te verkrijgen in hun hoevewinkeltje in de Boshoek in Nijlen. Een samenwerking met Bizarr is voor hen een unieke kans om te tonen dat witloof ook gebruikt kan worden in tal van andere lekkere combinaties.
Een match dus tussen bakkerij Bizarr en het Nijlens Grondwitloof met als resultaat een lokaal smaakmakertje om je op te verlekkeren!
Wie smult er op Verloren Maandag worstenbrood of een broodje kaas-ham met Nijlens Grondwitloof?
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.