Huis van het Kind Nijlen en Gezinsbond Nijlen sloegen op zaterdag 7 mei 2022 de handen in elkaar en organiseerden een speciaal namiddagje voor mama’s en hun kind(eren) in het Buurtpunt Nijlen.

TekstNicky Bastiaens

Een twintigtal mama’s verzamelden nieuwsgierig met hun kinderen aan het Buurtpunt Nijlen in de Kerkeblokken. Samen genoten ze van een heerlijke namiddag vol qualitytime. De kinderen maakten een lekker hapje en een mocktail voor mama en zichzelf. Ook werd de creatieve geest aangesproken door een portret van mama te schilderen, het ideale cadeautje voor moederdag!

Een rustmoment zat er ook tussen dankzij de sessie relaxatie. Hierbij werden enkele yogaposes geoefend en kregen de mama’s een zalige massage door dochter- en/of zoonlief. De komkommertjes op de ogen werden snel opgesmuld door de kinderen. Verder werd er ook nog een mooie ketting gemaakt.

Op het einde van de namiddag kwamen alle mama’s en kinderen bij elkaar en kon er geklonken worden op elkaar terwijl de kinderen zich uitleefden op het nieuwe speeltuig aan het Buurtpunt, geplaatst via middelen van Huis van het Kind Nijlen.

Een geslaagde mama-gische namiddag!

Deel dit artikel
THEMA