In gesprek met Lize Spit – uitgesteld!

In overleg met het management van Lize hebben we de lezing met Lize Spit geannuleerd. We zoeken een nieuwe datum voor het voorjaar 2022.

Op 25 november is Lize Spit onze gast in Blikopener. Ze vertelt over haar laatst verschenen roman ‘Ik ben er niet’ en biedt ze in de vorm van een interview een antwoord op jouw vragen! Vandaar deze warme oproep: ben je geraakt door haar boeken en wil je haar hierover een vraag stellen? Ben je benieuwd naar hoe haar schrijfproces tot stand komt? Of wil je weten hoe spannend het is om na je veel bejubeld debuut een tweede roman te schrijven?

Lize Spit is voor veel boekenliefhebbers geen onbekende. Ze groeide op in de Antwerpse Kempen, maar woont sinds 2005 in Brussel. Ze behaalde een master Scenarioschrijven aan het RITSC. Ze won zowel de publieks- als juryprijs bij write Now! in 2013. Haar proza en poëzie verscheen in verschillende literaire tijdschriften. In 2016 verscheen haar debuutroman ‘Het Smelt’, waarvan meer dan 215.000 exemplaren werden verkocht. Er volgden vertalingen in vijftien landen en een verfilming. Het boek won de Bronzen Uil, de Boekhandelsprijs, de Hebban-Debuutprijs, werd NRC boek van het jaar en haalde de shortlist van de Libris Literatuurprijs en de Premio Strega Europeo. In december 2020 verscheen haar tweede roman ‘Ik ben er niet’.   Op 25 november is ze onze gast in Blikopener. Ze vertelt over haar laatst verschenen roman ‘Ik ben er niet’ en biedt ze in de vorm van een interview een antwoord op jouw vragen! Vandaar deze warme oproep: ben je geraakt door haar boeken en wil je haar hierover een vraag stellen? Ben je benieuwd naar hoe haar schrijfproces tot stand komt? Of wil je weten hoe spannend het is om na je veel bejubeld debuut een tweede roman te schrijven? Bezorg je vraag aan Sofie Verschueren via sofie.verschueren@avansa.be. Wij bundelen deze en leggen ze haar voor!

In samenwerking met Bibliotheek Berlaar, Bibliotheek Bonheiden, Bibliotheek de Fé, Bibliotheek Duffel, Bibliotheek Nijlen, Bibliotheek Putte, Bibliotheek Sint-Katelijne-Waver, Stedelijke Openbare Bibliotheek Mechelen

Begeleiders: Lize Spit

Info
 • Adres

  Berlaarsesteenweg 2, 2560 Kessel (Nijlen)

 • Wanneer

  Uitgesteld naar voorjaar 2022, nog geen nieuwe datum

 • Prijs

  Basistarief: € 5

 • Werkt met UiTpas?

  Nee

 • Doelgroep

  Alle leeftijden

 • Organisatie

  Avansa regio Mechelen

 • Info Telefoonnumer

  015 44 41 00

 • Info E-mail

  info@avansa-regiomechelen.be

 • Website

  https://www.avansa-regiomechelen.be

Deel dit artikel
25 november