Workshop Veldboeket

Wil je graag leren hoe je bloemen plukt in een pluktuin en hoe je ze nadien kan schikken tot een prachtig veldboeket? Schrijf je dan snel in voor deze workshop op zaterdag 3 augustus 2024 van 09:30 tot 13:00. Maximaal 10 deelnemers.

Deze workshop vindt plaats in onze gezellige bloementuin in Kessel. Je plukt er zelf de bloemen die je mooi vindt, en leert hoe je ze tot een romantisch veldboeket kan schikken.

De workshop begint met een woordje uitleg over de tuin en de bloemen die er groeien. Vervolgens leer je welke ingrediënten je nodig hebt om een mooi veldboeket samen te stellen, en kom je te weten hoe je de bloemen tot een weelderig boeket kan schikken. Na de theorie is het tijd voor de praktijk: op je eigen tempo verken je de tuin en ga je op zoek naar de mooiste bloemen voor je boeket. Samen schikken we ze tot een romantische bos, die we samenbinden met een mooi lint voor de perfecte afwerking. Na de workshop nemen we nog even de tijd voor een fotomoment. Als je daar zin in hebt, kan je op de foto gaan met het boeket dat je gemaakt hebt.

Alle materiaal is inbegrepen in de prijs. Er is ook koffie / thee + gebak voorzien voor tijdens de workshop. Het enige dat je zelf moet meebrengen, is een emmertje om je boeket vlot naar huis te kunnen vervoeren.

Meer info via de website.

Info
 • Adres

  Meisjesogen – Bloementuin
  Nieuwe Bevelsesteenweg 86
  2560 Kessel (Nijlen)

 • Wanneer

  3 augustus (09:30 - 13:00)

 • Prijs

  Basistarief: € 65

 • Werkt met UiTpas?

  Nee

 • Doelgroep

  Senioren, Volwassenen

 • Info E-mail

  info@meisjesogen.be

Deel dit artikel
03 augustus