Theater “Sprokkelsprookjes” (optioneel mét ontbijtpakket) Gezinsbond Nijlen

Kip van Troje komt naar de Gildenzaal van Nijlen en brengt de fijne voorstelling “Sprokkelsprookjes”, speciaal voor 2,5-12 -jarigen en hun ouders, grootouders, familie of vrienden. De voorstelling start om 10.30 uur maar wie wil kan vanaf 9.30 uur met een ontbijtpakket al gezellig samen tafelen (verplicht vooraf reserveren). Vanaf 10 uur kan je sowieso in onze cafetaria terecht.
Speeltheater Kip van Troje sprokkelt sprookjes en laat jou er, in een nieuw jasje, van genieten. Ze laten de poëzie in sages schitteren, stoffen minder gekend werk af en poetsen bekende verhalen op.

Sprookjes, volksverhalen, sagen, een vleugje literatuurgeschiedenis… gespeeld, gelezen, gebracht met live-muziek. Kippenvelmomenten, kakelende interactie en donzige melodieën… Kom mee een uur wegdromen met tijd voor ontdekking of pure nostalgie.

Gezien het akoestische karakter van de voorstelling, moet je verplicht vooraf een ticket bestellen. Aan de kassa zelf zullen voor deze voorstelling geen tickets beschiklbaar zijn.

Wie wenst kan vooraf een ticket mét ontbijtpakket bestellen:

– voor een kind betaal je 15 euro (= inkom theater en ontbijtpakket met sandwich, appelsiensapje, koffiekoek en een portie ontbijtgranen)
– voor een volwassene betaal je 17,50 euro (= inkom theater en ontbijtpakket met chocoladebroodje, croissant, koffiekoek, appelsiensapje en koffie of thee)

Je kan tussen 9.30 uur en 9.45 uur aanmelden in onze cafetaria en gezellig samen nog ontbijten. Vanaf 10 uur is de cafetaria voor iedereen geopend. Om 10.30 uur opent de zaal en kan je mee genieten van de voorstelling.

Wie enkel naar de voorstelling komt kijken, kan dus vanaf 10 uur in onze cafetaria terecht.

Wie wil ontbijten en/of naar het theater kijken, reserveert vooraf haar/zijn ticket via https://www.ticketgang.be/tickets/gezinsbondnijlen). Je kan ook mailen naar gezinsbondnijlen@gmail.com voor je ticket(s), al dan niet met ontbijtpakket. Vooraf inschrijven is verplicht voor deze voorstelling gezien de beperktere capaciteit.

Info
 • Adres

  Gildenzaal Nijlen
  Gemeentestraat 24
  2560 Nijlen

 • Wanneer

  Zondag 15 oktober (10:30 - 11:30)

 • Prijs

  Basistarief: € 10

 • Werkt met UiTpas?

  Nee

 • Doelgroep

  Alle leeftijden, Jongeren, Kinderen, Kleuters, Peuters, Senioren, Tieners, Volwassenen

 • Organisatie

  Gezinsbond Nijlen

 • Info Telefoonnumer

  0496 99 25 45

 • Info E-mail

  gezinsbondnijlen@gmail.com

 • Website

  https://nijlen.gezinsbond.be

Deel dit artikel
15 oktober