Seizoenskoken zomer | Oost-Iindische kers Velt Nijlen

Deze avond zoomen we in op een manusje–van–alles: de Oost-Indische kers. 

Het is een lekkere, pittige plant waarvan we zowel het blad, de bloem als de zaden kunnen gebruiken. De plant heeft bovendien goede eigenschappen voor zowel de tuin als voor ons. Culinair is het een veelzijdige, dankbare en verrassende gast in onze keuken. Maar ook qua gezondheidsvoordelen en medicinale eigenschappen is het een krachtige en waardevolle plant.

Van harte welkom om mee te komen experimenteren met enkele leuke en verrassende bereidingen, en uiteraard te proeven.

Breng zelf 3 kleine bokaaltjes mee.

Begeleiding: Kristine Wuyts

Vrijwillige bijdrage

 

Inschrijven via info@veltnijlen.be (ook welkom als je het vergat)

De locatie word u toegestuurd bij bevestiging inschrijving.

Info
Deel dit artikel
21 augustus